Disseny | Màrqueting | Programació | Ciberseguretat | SEO | Newsletters | Accessibilitat | Tipografia | Negoci | Color | UX&UI

La WordCamp Barcelona va celebrar-se el 5 i 6 de maig de 2023.

Si vols rebre més informació de les properes WordCamp Barcelona, subscriu-te al butlletí

Sered

En Sered.net, portem apostant en WordPress des de 2009, per la seva potència, la seva versatilitat, a més de la seva facilitat de gestió per a la creació de tota mena de pàgines web. Per aquesta raó, agraïm el suport de la comunitat de la WordCamp Barcelona, que sense ella no seria possible donar a conèixer aquest CMS, a més d’aportar coneixements i formació al costat de grans professionals, on els usuaris aprenen a treure el màxim partit als seus projectes web.

En Sered sabem el difícil que és portar el teu propi negoci, fins i tot d’estar pendent de tots els requeriments que es necessita per a tenir una web 100% actualitzada.

Volem que tu estiguis totalment enfocat en la teva empresa, oferint una excel·lent atenció a usuaris i clients. Confia en el nostre equip, el qual brindarà tot el seu temps perquè el teu lloc web funcioni al 100%, i sobretot es trobi segura amb un hosting WordPress i un domini web.

En Sered entenem l’important que és per a tu el teu negoci, i per això, tenim un Hosting pensat per a WordPress, un servei d’allotjament optimitzat, segur i sense complicacions per a les teves pàgines webs creades amb aquest CMS tan popular.

Comptem amb hosting especialitzat tant en WordPress com WooCommerce, en tots dos trobaràs avantatges destacables com:

1-Velocitat de càrrega

La teva WordPress obtindrà el màxim rendiment de càrrega, gràcies a LiteSpeed Web Server instal·lats en els nostres servidors i el plugin LS Cache. Per aquesta raó, el teu web tindrà un augment considerable en la seva velocitat de càrrega, inclusivament una millora en l’experiència d’usuari.

2-Seguretat

Una de les nostres prioritats és la seguretat de la teva pàgina web, per això tenim infraestructura pròpia i servidors a Madrid i Barcelona. Gestionem directament tots els nostres serveis sense re-vendre d’altres empreses per a tenir sempre cuidades les teves pàgines webs tal com et mereixes. Treballem amb Imunify 360, programari de seguretat Nº1, perquè el teu lloc web compti amb la màxima protecció.

3-Suport 24/7 en espanyol

En Sered tens a la teva disposició un equip de suport 24/7, el qual t’ajuda en la resolució de qualsevol dubte que tinguis, a més de portar-te de la mà si així ho desitges.

Si comptes amb una web en qualsevol altre proveïdor i vols allotjar-la en Sered, gràcies al nostre equip de migració, no hauràs de preocupar-te per res, només pel que realment importa,EL TEU PROJECTE

Els nostres experts s’encarreguen del trasllat de tot el contingut del teu lloc web, emails electrònics de manera ràpida i segura, i sobretot sense temps d’inactivitat. I el més interessant de tot això…  Totalment GRATIS!

Amb Sered comptes amb una acadèmia en línia gratuïta, amb l’únic objectiu d’acompanyar-te en el teu camí d’emprenedoria. A la nostra escola en línia trobaràs una sèrie de cursos bàsics de WordPressWooCommerceDivi, a més de diferents masterclass com a SEOcopywriting, aspectes legals per al teu webstorytelling, etc…

Totes les formacions estan impartides per grans referents del sector, professionals que compten amb una llarga trajectòria en l’àmbit del disseny web i màrqueting digital.

Per què ho fem així? Perquè el teu projecte, el teu negoci, la teva il·lusió, ens importa! Volem veure créixer el teu projecte, i amb això donar-te suport en tots els aspectes que requereix una emprenedoria amb èxit. 

😉

Si vols conèixer-nos una mica més, pots trobar-nos en: Twitter,  Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, TikTok