Disseny | Màrqueting | Programació | Ciberseguretat | SEO | Newsletters | Accessibilitat | Tipografia | Negoci | Color | UX&UI

La WordCamp Barcelona va celebrar-se el 5 i 6 de maig de 2023.

Si vols rebre més informació de les properes WordCamp Barcelona, subscriu-te al butlletí

Recinte

LOCALITZACIÓ

5 de maig

DIA DE LA COMUNITAT

Cotxeres de Sants – Auditori

Carrer de Sants, 79

08014 Barcelona

Et recomanem que utilitzis el transport públic.

  • Bus: D20, H12, V7, 44, 50, 78, 109 i 115
  • Metro: Plaça de Sants (L1 i L5), Sants-Estació (L3)
  • Renfe: Estació de Sants

Si has de venir en transport privat, a la zona trobaràs diversos garatges, aparcaments i zones d’estacionament per a cotxes, motos i bicicletes.

6 de maig

JORNADA DE PONÈNCIES

UPF – Campus Ciutadella – Edifici Roger de Llúria

Carrer de Ramon Trias Fargas, 25
08005 Barcelona

Et recomanem que utilitzis el transport públic.

  • Bus: H16, V21, 136
  • Metro: Ciutadella-Vila Olímpica (L4)
  • Tram: T4 Wellington i Ciutadella-Vila Olímpica

Si has de venir en transport privat, a la zona trobaràs diversos garatges, aparcaments i zones d’estacionament per a cotxes, motos i bicicletes.

Un lloc únic per una wordcamp molt especial


La WordCamp Barcelona 2023 se celebrarà al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. Un lloc únic per a una WordCamp molt especial.

El Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra està situat en el barri de la Vila Olímpica, a tocar del parc de la Ciutadella i del Zoo de Barcelona. La seva instal·lació en aquesta zona és el resultat del procés de regeneració urbana que va viure la ciutat a partir dels Jocs Olímpics, ja que va donar una nova vida en tres edificis històrics que havien caigut en desús. Dos dels edificis del Campus, denominats Jaume I i Roger de Llúria, havien estat en els seus orígens unes casernes militars que es van construir en 1887. L’altre, el Dipòsit de les Aigües, s’hi havia s’havia construït uns anys abans i s’havia inaugurat el 1880 amb la funció de regular el cabal de la cascada del parc de la Ciutadella i regar els jardins. Avui dia, el Campus concentra els estudis de ciències socials i humanes.

La WordCamp se celebrarà en l’edifici Roger de Llúria. Per fora, té l’aspecte d’una antiga caserna militar, però a l’interior destaca per a tenir una planta en forma d’anell, que configura un pati central de gran d’amplària. En aquest espai s’aixequen dues construccions noves: una amb façana de vidre, on hi ha les aules de gran capacitat; i una altra que acull els despatxos del professorat i s’ha construït com un cos suspès sobre el pati. Aquesta última consta de quatre plantes i una façana que es corona amb fusta i amb grans corts horitzontals a les finestres. El pati està situat a nivell de soterrani i el cobreix una coberta d’alumini, vidre i ferro que, amb estructura de dent de serra, permet captar la llum natural. Un edifici amb molta història i un escenari perfecte per a compartir coneixements, crear comunitat i aprendre sobre WordPress.

El Dia de la comunitat, enguany amb sorpresa

Com és habitual a Barcelona, el dia de la comunitat se celebrarà el divendres 5 de maig, un dia abans de la WordCamp Barcelona 2023. Enguany, a més de les tradicionals taules de treball incorporem dues novetats: una TeensCamp, en què es realitzaran ponències sobre seguretat web i creació de pàgines web amb WordPress dirigides a pre-adolescents; i un do_action, una hackaton solidària en què diversos professionals realitzaran una pàgina web per una associació de Barcelona.

El dia de la comunitat se celebrarà a les Cotxeres de Sants, un dels centres culturals i d’oci més coneguts de Barcelona.

L’equipament està situat en un edifici molt emblemàtic del Districte de Sants-Montjuïc i compta amb sales de conferències, un auditori i diversos espais polivalents. Al llarg de tot l’any acull esdeveniments emblemàtics, concerts, exposicions, conferències, fires i tot tipus d’activitats.

EL RECINTE

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit. Etiam eu turpis molestie, dictum est a.

DATES

5 i 6 de maig.

adipiscing elit. Etiam eu turpis molestie, dictum est a.

PONENTS

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit. Etiam eu turpis molestie, dictum est a.