Disseny | Màrqueting | Programació | Ciberseguretat | SEO | Newsletters | Accessibilitat | Tipografia | Negoci | Color | UX&UI

La WordCamp Barcelona va celebrar-se el 5 i 6 de maig de 2023.

Si vols rebre més informació de les properes WordCamp Barcelona, subscriu-te al butlletí

Organitzadors

  • Ana Gavilán

    Cap d’organització

    Consultora de màrqueting digital i gestió de projectes a anagavilan.com, especialista en crear estratègies viables per aconseguir vendes duradores.

    Tot va començar amb el meu primer ordenador sobre el 1994 i des de llavors les pàgines webs, el màrqueting i l’experiència al client han deixat empremta. A través de la formació i experiència contínua han fet la professional que soc.
    I encara em queda molt per experimentar i aprendre…

    Vaig conèixer la comunitat de WordPress durant la WordCamp Barcelona 2018, on vaig assistir com a voluntària

    Em van ensenyar que es podia retornar el que WordPress em donava cada dia professionalment. A partir d’aquest punt, l’equip de màrqueting i les WordCamp m’han conquistat el cor.

  • Núria Ramoneda

    Responsable de ponències

    Ajudant d’organització

    Desenvolupadora full-stack, especialitzada en WordPress. Amant del CSS i l’HTML semàntic i ara també li he agafat molt afecte a React i nodeJS.

    Construint webs amb WordPress des del 2000.

    Co-organitzadora de la meetup WordPress Barcelona des de 2019 i co-organitzadora de les WordCamp España Online de 2020 i 2021.

    Tinc un gat ros que no em fa cas.

  • Isotta Peira

    Responsable del dia del contribuïdor i del do_action

    Gestora de comunitats.

    Estic patrocinada per contribuir a l’equip global de comunitat de WordPress a temps complet. Dono suport a organitzadores i organitzadors de les meetups, WordCamps, i do_action a tot el món.

    Participo en la creació de processos i programes per a la comunitat WordPress.

  • Núria Nadal i Rovira

    Responsable de comunicació

    Sóc consultora de màrqueting i comunicació especialitzada en WordPress.

    Ajudo a empreses i marques a aconseguir els seus objectius. Visc a Barcelona, sóc autònoma i podcaster a La Butaca Vermella.

    Apassionada dels videojocs, de l’art i del cinema (i no en aquest ordre).

    Vaig descobrir WordPress l’any 2008 a la Universitat, però no va ser fins al 2012 que vaig començar a utilitzar-lo per implementar llocs web pels meus clients. Des del 2019 participo activament en les trobades de WordPress Barcelona.

  • Gisela Bravo

    Responsable de patrocinadors

    Sóc consultora de Business Automation. Què és això? No et preocupis, és una cosa que encara estic definint.

    Automatitzo processos de negoci perquè siguin escalables i estigui tot ben optimitzat perquè no t’hagis de preocupar pel descontrol del dia a dia.
    Organitzo anualment l’Esdeveniment de Business Automation i també sóc directora de la formació de Business Automation.

    No recordo quan vaig fer la primera pàgina web en WordPress, però a l’any 2020 vaig conèixer la fantàstica comunitat de WordPress. Primer, assistint a la meva primera WordCamp de Saragossa, i després com a ponent a la de Màlaga (just abans de la pandèmia).

    Des d’aleshores assisteixo a la gran meetup WordPress a Granollers i algun cop a la meetup WordPress de Barcelona.

  • Albert Calzada

    Responsable de Web

    Freelance. Desenvolupament web, especialista en WordPress i WooCommerce. PHP, CSS i una miqueta de JS.

    També faig formació i xerrades a emprenedors i sóc professor associat de la UdL. Apassionat per la comunicació digital.

    L’any 2013 vaig fer un salt en la meva carrera professional, cap al mon del desenvolupament web, i en concret WordPress. Des d’aleshores, he anat aprenent, especialitzant-me i compartint tant com he pogut.

    Co-organitzador meetup WordPress Lleida.

  • Pau Camps Castilla

    Responsable del disseny i d’impressió

    Em dedico al disseny web i maquetació. M’apunto les coses a la mà per no oblidar-me.

    Quan era petit, i com a bon nen dels vuitanta, m’aixecava molt aviat per veure tots els dibuixos animats.

    Co-organitzador de la meetup WordPress Granollers. També he participat en l’equip de disseny de la WordCamp Espanya 2021.

  • Aleix Martí Carmona

    Responsable de l’after-party

    Membre de l’equip de ponències

    Desenvolupador front-end especialitzat en WordPress i docent. Apassionat de CSS i cada cop més de JavaScript. Vaig començar programant back-end fins que vaig descobrir que amb CSS es poden fer animacions.
    Soci i responsable de l’àrea de desenvolupament web de la cooperativa Human CTA.

    Tinc un gat negre.

    Al 2014 vaig conèixer WordPress, i desde llavors m’he dedicat al desenvolupament web. Sóc co-organitzador meetup WordPress Tarragona.

  • Francesc Barbero

    Responsable de voluntaris

    Responsable d’audiovisuals

    Crec que la frase que millor em defineix és Faig vídeos i porto barba. Però sé que amb això no t’estic dient res.
    M’agrada definir-me com un estrateg digital i un artesà del món audiovisual. Ajudo a autònoms i empreses a crear contingut audiovisual per complir els seus objectius.

    Vaig descobrir WordPress quan vaig començar a treballar per compte propi. Des d’aquell moment es va convertir en una eina que m’ha ajudat molt i descobrir la comunitat que hi ha al darrere que m’ha aportat molt. Sempre que puc participo amb la comunitat.

  • Esther Serra

    Responsable de càtering

    Desenvolupadora full-stack i consultora de dades amb el meu propi negoci itSerra.

    Des de fa uns quants anys que faig webs especialment amb WordPress i WooCommerce, però sobretot també em dedico a què el web sigui el centre del negoci i connectar-ho amb altres eines com CRM o ERPs. Però últimament m’estic especialitzant en tot el que té a veure amb la millora de la conversió als eCommerce perquè sóc una apassionada de les dades.

  • Joan Serra

    Membre de l’equip de ponències

    Català i de Lleida. Utilitzo WordPress i altres eines open source per crear processos de captació i venda online des de fa 12 anys.
    Crec i ensenyo a crear aquests sistemes de venda i automatització a Automauticos.com.
    M’agrada agafar un camí diferent i innovador per solucionar problemes.

    L’any 2011 vaig trencar el meu primer WordPress. Des de que el vaig descubrir sóc més lliure. Des de 2017 co-organitzo la Meetup WordPress Lleida.

  • Violeta Bru

    Responsable del sopar de ponents

    Vaig descobrir la meva passió pel disseny web un temps després d’estudiar disseny gràfic i quan just arrencava el concepte de responsive web design. Poc després vaig descobrir WordPress, que en aquells dies comptava amb les primeres plantilles responsive, i així vaig poder centrar-me en el que més m’agradava: el disseny. A poc a poc la meva inquietud per aprendre em va portar a conèixer millor WP i involucrar-me en la seva comunitat. Actualment, treballo com Happiness Rocketeer a WP Rocket i co-organitzo el meetup de WordPress Tarragona.

  • Jordi Sala

    Responsable de la TeensCamp

    CEO de NosAdaptamos.com especialitzat a oferir principalment disseny i suport per a Joomla! i WordPress, WPO i resolució de problemes tècnics. Disposo d’una àmplia experiència a CMS i hosting, gràcies a la col·laboració durant anys amb Webempresa.

    Assidu des de fa anys com a organitzador, ponent o oient a WordCamps i Meetups de WordPress.

  • Jose Conti

    Responsable de marxandatge i swag

    Responsable de la TeensCamp

    Programador i formador que porta treballant amb WordPress des de finals del 2004, principis del 2005. Coneix a la perfecció WordPress, WordPress Multisite, WordPress Multinetwork, bbPress, BuddyPress i WooCommerce. És 3rd Party Developer de WooCommerce (Automattic).

    Fundador de la meetup Barcelona el 2013 i coorganitzador de la mateixa des de llavors, va ser també coorganitzador de les primeres WordCamps Espanya i ha estat també coorganitzador d’altres edicions de la WordCamp Barcelona.