Disseny | Màrqueting | Programació | Ciberseguretat | SEO | Newsletters | Accessibilitat | Tipografia | Negoci | Color | UX&UI

La WordCamp Barcelona va celebrar-se el 5 i 6 de maig de 2023.

Si vols rebre més informació de les properes WordCamp Barcelona, subscriu-te al butlletí

Motius per venir a la WordCamp Barcelona

Segurament hauràs sentit parlar de les WordCamps i pot ser que pensis que és només són unes jornades on es fan moltes xerrades i que, com no saps molt sobre WordPress, potser ho aprofitaràs.

Deixa’m dir-te que sí, que trobaràs moltes xerrades, però de tots els nivells. Aquest any tenim tres nivells de xerrades, pensades per a tothom. Tindrem un grup de ponències pels usuaris inicials pensades per cobrir els dubtes i les inquietuds dels usuaris que no tenen molts coneixements sobre WordPress, entre elles com començar a treballar amb WordPress o quins models de negoci m’ofereix el comerç electrònic. També en tindrem una més general, en què hi haurà ponències que cobriran aspectes més específics i avançats com per exemple la intel·ligència artificial o bé els aspectes legals. Finalment, un grapat de conferències de nivell avançat on predominen les de desenvolupament i seguretat, però també en tenim alguna dedicada al món de l’analítica web. Pots comprovar-ho en el programa d’aquesta edició.

A més, podràs participar, fer preguntes i aprendre de les preguntes dels altres, adonar-te que tots hem començat per aquí i alguns estem ara donant xerrades.

Però a més de tot l’aprenentatge que puguis treure de les xerrades que fem, hi ha molts altres fantàstics avantatges per les quals has de venir a la WordCamp Barcelona:

Networking: La WordCamp Barcelona és una excel·lent oportunitat per a conèixer a altres professionals del món de WordPress, intercanviar idees i conèixer altres emprenedors o simplement amb projectes en la seva ment com tu…

Inspiració: La WordCamp Barcelona coneixeràs molta gent i empreses relacionades amb el món WordPress que poden ser fantàstiques fonts d’inspiració per als teus propis projectes.

Comunitat: La WordCamp Barcelona és una meravellosa oportunitat per a participar en la comunitat de WordPress, compartir les teves experiències i contribuir a la millora del CMS. Tenim el dia de la comunitat on podràs aprendre i resoldre aquells dubtes que et fan estar encallat en el teu projecte. Tot això, de la mà dels més experts.

Diversió: La WordCamp Barcelona no és només un esdeveniment educatiu, sinó també un esdeveniment social en el qual pots conèixer a altres professionals, intercanviar idees i passar una bona estona en un ambient relaxat i amigable.

Com pots veure, tot són avantatges. Aprendràs utilitats noves de WordPress, coneixeràs gent com tu amb la qual segur tindràs moltes coses en comú, segur que salis amb noves amistats i moltes noves solucions i idees.

No importa el teu nivell de coneixement ni la teva experiència. Tots hem sempre alguna cosa a compartir i sempre hi ha algú a qui li interessen els teus coneixements. Es creen sinergies, col·laboracions i fins i tot amistats que acaben en projectes.

Foto de grup de la WordCamp 2018. Autor: Ramiro T. Argentona

I afanya’t a comprar les teves entrades… En queden poques i som molts els que volem gaudir de tantíssims avantatges 🙂