Disseny | Màrqueting | Programació | Ciberseguretat | SEO | Newsletters | Accessibilitat | Tipografia | Negoci | Color | UX&UI

La WordCamp Barcelona va celebrar-se el 5 i 6 de maig de 2023.

Si vols rebre més informació de les properes WordCamp Barcelona, subscriu-te al butlletí

Explorant Catalunya

Benvinguts a Catalunya!

Si vindràs a la WordCamp Barcelona i vols aprofitar per a fer una mica de turisme, et convidem a descobrir algunes de les meravelles de la nostra regió. Et presentem una llista de llocs i activitats recomanades per a gaudir al màxim de la teva visita. ☺

Lleida


Lleida

La ciutat de Lleida és una mescla d’història i modernitat. En la teva visita, no pots perdre’t la Seu Vella, una catedral gòtica que data del segle XIII i que ofereix unes vistes panoràmiques impressionants de la ciutat. També val la pena visitar el Museu de Lleida i el Parc de la Mitjana per fer un passeig relaxant.


Aiguabarreig del Segre-Cinca

Situat prop de la ciutat de Lleida, l’Aiguabarreig és un espai natural protegit on conflueixen els rius Cinca, Segre i Ebre. Durant el mes d’abril, podràs gaudir dels paisatges verds i florits mentre observes una gran varietat d’ocells en aquest important punt de trobada per a la vida silvestre.

Àger

Àger és un petit poble situat en un entorn natural espectacular. Aprofita per a practicar activitats a l’aire lliure com a senderisme, parapent o escalada. També pots visitar l’Observatori Astronòmic del Montsec, que ofereix activitats i tallers relacionats amb l’astronomia.

Penelles

Visita Penelles, un encantador poble conegut pels seus murals i art de carrer. Durant el Festival GarGar, artistes de tot el món venen a decorar les parets de les cases amb obres d’art úniques. Recorre els carrers de Penelles i gaudeix d’aquest museu a l’aire lliure.

Tarragona

Ruïnes romanes

Tarragona és una ciutat rica en història i patrimoni, especialment de l’època romana. No et perdis l’Amfiteatre, el Circ Romà, la Muralla i l’Aqüeducte de les Ferreres, conegut també com el Pont del Diable.

Ruta del Cister

La Ruta del Cister és un itinerari que et portarà a visitar tres impressionants monestirs cistercencs: Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges. Al llarg de la ruta, podràs apreciar la bellesa i l’arquitectura d’aquests monuments, així com gaudir del paisatge rural que els envolta.

Parc Natural del Delta de l’Ebre

El Parc Natural del Delta de l’Ebre és una extensa àrea d’aiguamolls i un dels ecosistemes més importants del Mediterrani. És l’hàbitat de nombroses espècies d’ocells i ofereix activitats com a observació d’ocells, passejos amb vaixell i rutes amb bicicleta.

Castell de Miravet

El castell de Miravet és una fortalesa situada en un penya-segat sobre el riu Ebre. Aquest castell medieval, construït pels musulmans en el segle IX i reconquerit pels cristians en el segle XII, ofereix unes vistes espectaculars del riu i els voltants. No et perdis l’oportunitat de recórrer els seus estrets carrers empedrats i descobrir la seva història.

Girona


Ciutat de Girona

Girona és una ciutat amb un barri antic ben conservat i una rica història. Passeja pels seus estrets carrers empedrats, visita la Catedral i la Basílica de Sant Feliu, i camina per les muralles que envolten la ciutat.

Cadaqués

Cadaqués és un pintoresc poble de pescadors en la Costa Brava, famós per ser la llar de Salvador Dalí. Visita la Casa-Museu Dalí i gaudeix de les platges i cales de la zona.

Zona volcànica de la Garrotxa

La zona volcànica de la Garrotxa és un parc natural amb més de 40 cons volcànics i una gran diversitat de paisatges. Pots practicar el senderisme per les seves rutes i admirar la bellesa dels seus boscos i prats.

Monestir de Sant Pere de Rodes

El Monestir de Sant Pere de Rodes és una joia arquitectònica del romànic català situada al Parc Natural de Cap de Creus. Aquest antic monestir benedictí, construït entre els segles X i XI, ofereix unes vistes impressionants de la mar Mediterrània i el paisatge muntanyenc. A més de visitar el monestir, pots aprofitar per a explorar les senderes que l’envolten i gaudir de la naturalesa.

Barcelona


Montserrat

Montserrat és una muntanya icònica prop de Barcelona, coneguda pel seu monestir i la seva basílica. Aquí podràs admirar la famosa Verge de Montserrat, coneguda com “La Moreneta”, i gaudir de les vistes panoràmiques del paisatge muntanyenc i les valls circumdants. A més, Montserrat compta amb diverses rutes de senderisme per a tots els nivells de dificultat.

Sitges

Sitges és una ciutat costanera a pocs quilòmetres de Barcelona, famosa per les seves platges, el seu animat ambient i la seva arquitectura modernista. Passeja pel Passeig Marítim, visita el Museu Cau Ferrat i gaudeix de la gastronomia local en els seus nombrosos restaurants i bars.

Cardona

Cardona és un poble històric conegut pel seu imponent castell medieval i les mines de sal. Descobreix la història de l’explotació salinera i gaudeix de les vistes panoràmiques des del castell.


Parc Natural del Montseny

El Parc Natural del Montseny és una reserva de la biosfera de la UNESCO que s’estén per més de 30.000 hectàrees. Aquest parc ofereix una gran diversitat de paisatges, des de frondosos boscos fins a alts cims rocosos. A l’abril, podràs gaudir de la bellesa de la primavera mentre passeges pels seus camins.

Esperarem que aquesta guia t’ajudi a aprofitar més la teva visita a Catalunya durant la WordCamp Barcelona.

L’equip de la WordCamp Barcelona espera que gaudeixis de la regió. T’has apuntat al nostre grup de Telegram?