Disseny | Màrqueting | Programació | Ciberseguretat | SEO | Newsletters | Accessibilitat | Tipografia | Negoci | Color | UX&UI

La WordCamp Barcelona va celebrar-se el 5 i 6 de maig de 2023.

Si vols rebre més informació de les properes WordCamp Barcelona, subscriu-te al butlletí

Descobreix Barcelona

Barcelona és una ciutat vibrant i plena d’història, art i cultura. Si aprofitaràs la WordCamp Barcelona per a quedar-te una mica més per Barcelona, pots visitar llocs emblemàtics com la Sagrada Família, el Palau de la Música, el Park Güell, o passejar pel Passeig de Gràcia i veure la Pedrera i la Casa Batlló.

Et recomanem una sèrie de llocs menys coneguts però que són fascinants i que no pots perdre’t durant la teva estada. ☺

Guia no turística de Barcelona


Plaça Felip Neri

Situada en el cor del Barri Gòtic, la Plaça Felip Neri és una petita i encantadora plaça que amaga històries i secrets. Envoltada d’edificis històrics, com l’església barroca de Sant Felip Neri i l’Escola d’Artesania de la Generalitat, aquesta plaça és un racó tranquil i perfecte per a escapar de la bullícia de la ciutat.

Més informació

Ubicació


Jardins de Laribal

Situats a la muntanya de Montjuïc, els Jardins de Laribal són un conjunt de terrasses i camins que s’entrellacen a través d’una exuberant vegetació. Aquests jardins, dissenyats per a l’Exposició Internacional de 1929, són un lloc ideal per a gaudir de la naturalesa i la tranquil·litat enmig de la ciutat.

Més informació

Ubicació

La presó de la Model

L’antiga presó de La Model és un edifici emblemàtic en el barri de l’Eixample. Construïda en 1904 i tancada en 2017, aquest lloc va ser testimoni d’alguns dels episodis més foscos de la història d’Espanya. Actualment, la presó està en procés de transformació en un espai de memòria i cultura, i es poden realitzar visites guiades per a conèixer la seva història i arquitectura.

Més informació

Ubicació

Parc de la Ciutadella

El Parc de la Ciutadella és un dels pulmons verds de Barcelona i un espai perfecte per a gaudir del bon temps a l’abril. Passeja pels seus jardins, descobreix l’impressionant Monument als Tres Dracs, visita el Zoo de Barcelona o simplement relaxa’t al costat del llac.

Més informació

Ubicació

Cementiri del Poble-nou

El cementiri del Poble-nou, fundat en 1819, és considerat un dels cementiris més bells d’Europa. Amb els seus imponents mausoleus i escultures, aquest lloc és un museu a l’aire lliure i un reflex de la riquesa artística i arquitectònica de la ciutat. No deixis de visitar la tomba del famós dramaturg i poeta Jacint Verdaguer.

No et perdis el grup escultòric “El bes de la mort” del taller de Jaume Barba.

Més informació

Ubicació

Laberint d’Horta

Aquest impressionant jardí va ser dissenyat en el segle XVIII per l’arquitecte italià Domenico Bagutti i es considera un dels laberints més antics d’Espanya. El parc ofereix una experiència única per als visitants, els qui poden explorar els seus camins serpentejants i descobrir les seves fonts, estàtues i jardins temàtics. A més del famós laberint, el parc compta amb altres atractius com un jardí neoclàssic, un jardí romàntic i una cascada espectacular.

Més informació

Ubicació

Temple d’August

Construït en el segle I a. C., aquest temple va ser dedicat a l’emperador August i va ser un dels edificis més importants de l’antiga ciutat romana de Barcino. Malgrat haver patit nombroses transformacions al llarg dels segles, el Temple d’August continua sent un testimoniatge excepcional de la rica història de Barcelona i un lloc de gran interès per als amants de l’arqueologia i la història.

Més informació

Ubicació

Els búnquers del Carmel

Si busques una vista panoràmica de la ciutat, no pots deixar de visitar els búnquers del Carmel. Aquests antics refugis antiaeris construïts durant la Guerra Civil Espanyola es troben en el cim del pujol del Turó de la Rovira i ofereixen una vista impressionant de Barcelona. A més, és un lloc ideal per a gaudir d’un pícnic mentre contemples el paisatge.

Més informació

Ubicació

I ens hauria agradat fer la llista més llarga! Esperem que aquesta guia t’ajudi a aprofitar més la teva visita a Barcelona durant la WordCamp (o que serveixin per a aprofitar el diumenge de ressaca) 😋

L’equip de la WordCamp Barcelona espera que gaudis de la ciutat. T’has apuntat a nostre grup de Telegram?