Disseny | Màrqueting | Programació | Ciberseguretat | SEO | Newsletters | Accessibilitat | Tipografia | Negoci | Color | UX&UI

La WordCamp Barcelona va celebrar-se el 5 i 6 de maig de 2023.

Si vols rebre més informació de les properes WordCamp Barcelona, subscriu-te al butlletí

Comença la WordCamp

Ha arribat el dia!

Quatre anys i mig després, torna la WordCamp Barcelona. Ahir vam celebrar una gran jornada centrada en la comunitat i avui toca el dia de les ponències, dels tallers, del networking…

Com volem que aprofitis al màxim aquest dia, t’expliquem el que passarà al llarg de la jornada. 

Recorda que aquesta jornada se celebrarà a l’Edifici Roger de Llúria del Campus de la Ciutadella de la UPF. Recorda que està al Carrer de Ramon Trias Fargas, 25 – 08005 Barcelona

A partir d’un quart de nou del matí podràs recollir la teva acreditació i la teva bossa de benvinguda si no ho has fet prèviament el dia de la comunitat. A més, et convidarem a un cafè de benvinguda i podràs començar a parlar amb altres assistents de la WordCamp. 

A les 9:00 h ens dirigirem cap a l’Auditori per donar el tret de sortida a la jornada de ponències, que començaran a les 9:30.

A les 11:00 h pararem per esmorzar una mica amb els cafès, pastes i entrepans. Ja toca agafar una mica de força per encarar la resta del matí. 

Durant aquesta pausa tindrem una primera activitat de networking.

A partir de les 11:30 h reprendrem el següent torn de ponències i tallers. 

A les 13:45 h tornarem a tenir una pausa per dinar. A més, aprofitarem per fer-nos una gran foto de família. Així que posa’t ben guapo per sortir a la foto. 

Per cert, durant la pausa del dinar també tindrem una petita dinàmica de networking. 

A partir de les 15:15 h tornem amb les ponències de la tarda. 

A les 17:15 h pararem per berenar una mica amb cafès, pastes i entrepans. Ja toca agafar una mica de força per encarar la resta de la tarda. Aprofitarem per fer un altre joc de networking.

A partir de les 17:45 h reprenem l’últim torn de ponències, que s’allargarà fins a les 19:15 h. En aquell moment ens dirigirem a l’Auditori de la UPF per celebrar la cloenda de la WordCamp Barcelona. Serà un moment molt especial perquè donarem les gràcies a tots els patrocinadors i a totes les persones que han fet possible la WordCamp i hi haurà els tradicionals sorteigs dels patrocinadors. 

I quan s’hagi finalitzat la cloenda de la WordCamp, començarà l’after-party amb jocs i networking. 

Tens tots els detalls referents al programa

Recorda que en tot moment tindràs el personal de la WordCamp a la teva disposició pel que necessitis. 

Gaudeix la WordCamp Barcelona!